Panika pred izpiti? Tutorji smo tu za vas!

Bruci in brucke pa tudi ostali študenti in študentke,

le še nekaj dni nas loči do začetka zimskega izpitnega obdobja. Predvsem 1. letnikom se zagotovo porajajo številna vprašanja in skrbi pred prvimi izpiti, povsem suvereni pa verjetno niste niti študenti in študentke višjih letnikov.
V torek, 15. januarja bomo na enem mestu zbrani tutorji in tutorke vseh oddelkov z namenom, da vam posredujemo nekaj uporabnih nasvetov, namigov, trikov in strategij, ki vam bodo olajšali izpitne obveznosti. Konkretne primere bomo črpali iz lastnih izkušenj, izkušenj starejših kolegov ter opažanj, ki smo jih pridobili tekom tutorskega dela.

Predstavili vam bomo najpogostejše mite in legende, ki krožijo o posameznih izpitih, kako poteka komisijski izpit in kako se mu izogniti, katere člene pravilnikov je dobro poznati, kaj je nujno vedeti glede AIPS-a in odjave od izpitov, kako se lotiti posameznih izpitov in česa ne počnite.

Tutorska ura bo potekala v torek, 15. januarja, ob 11. 20 v predavalnici 0.1. Udeleženci boste prejeli tudi praktične pripomočke, ki vam bodo olajšali priprave na izpite.

Se vidimo! :)