Okrogla miza - Nasveti in pasti pri študiju

Tutorji FOV smo za študente Fakultete za organizacijske vede pripravili zanimivo interaktivno Okroglo mizo z naslovom Nasveti in pasti pri študiju, in sicer v torek, 23. 10. 2018  ob 13:15 v kletnih prostorih fakultete (AŠP).  Na dogodku bomo predstavili razlike med študiranjem in učenjem ter razlike med srednjo šolo ter fakulteto. Predstavili bomo vidike za problematiko neprehodnosti med letniki, kako se soočati s težavnejšimi in selektivnejšimi predmeti na fakulteti ter kako se aktivno vključevati v študentsko življenje. Na dogodku se bomo usmerili predvsem na bruce in tiste študente, ki se soočajo z največjimi težavami pri študiju.

Kot glavne govorce bomo povabili študente, ki so imeli veliko problemov z opravljanjem selektivnih predmetov, da bodo lahko predstavili svojo zgodbo. Prav tako bomo povabili študente, ki problemov niso imeli ter profesorje. K sodelovanju bomo povabili tudi tako študente tutorje, kot tudi tutorje profesorje. Na druženju se bomo pogovarjali o predmetih, ki so zaznamovani kot problematični: Angleščina, Matematika, Statistika, Stohastika


Lepo vas vabimo, da se nam pridružite, nam zaupate vaše težave ali pa samo podate svoje izkušnje s temi predmeti. Za vas bomo priskrbeli tudi prigrizek.

 

Link dogodka: https://www.facebook.com/events/281959399118620/

Se vidimo :)