FF

Filozofska fakulteta

Tutorstvo na Filozofski fakulteti bi lahko na kratko opisali kot nekakšno prvo pomoč študentom. Predvsem je to vidno, ko pričnemo z izvajanjem tutorstva v 1. letnikih dodiplomskih študijskih programov. Študent tutor omogoča brucem olajšan prehod iz srednješolskega v fakultetno okolje. Je pomemben vir informacij (npr. glede priprav in prijav na izpite, pridobivanja posebnih statusov, aktualnega dogajanja na fakulteti in univerzi itd.)

in omogoča neposredno podporo študentom (spodbujanje pri opravljanju sprotnih študijskih obveznostih in udejstvovanju v obštudijskih dejavnostih). Tutorstvo izvajamo v vseh letnikih študijskega programa in se temu primerno prilagajamo glede na njihova vprašanja ter dileme. Kot tutorji odgovarjamo na maile in Facebook sporočila svojih tutorantov, jih obveščamo o pomembnih informacijah,

ki so vezane na študij, in smo vedno dostopni za kakršnekoli študijske zadeve (osebno na hodniku fakultete, na govorilni uri, na spletu). Pomembno je, da študenti vedo, da se lahko obrnejo na študenta tutorja svojega oddelka. Prav tako pa je študent tutor na svojem oddelku nekakšna »vez« med profesorji in študenti ter tako krepi njihovo medsebojno delovanje.

TUTORJI

Spoznajte tutorje FF

Tutorstvo za tuje študente

Tutorstvo za tuje študente in študentke na FF

Preberi več
FF (1)

Geo dan

Študenti geografije pripravili drugi Geo dan
Preberi več
FF

Dobrodelne Pomladne igre

#švicamzadobrodelnost
Preberi več
Tutorji FF

FF-jevci v svet

Izkušnje naših študentov
Preberi več
Jana Jaušovec

Islam = terorizem?!

Ali je terorizem resnično sopomenka celotni islamski veri?
Preberi več
FF UM

Poizpitna zabava treh fakultet

Beer pong turnir
Preberi več
1 2 3 4 5 6 7