FF

Filozofska fakulteta

Tutorstvo na Filozofski fakulteti bi lahko na kratko opisali kot nekakšno prvo pomoč študentom. Predvsem je to vidno, ko pričnemo z izvajanjem tutorstva v 1. letnikih dodiplomskih študijskih programov. Študent tutor omogoča brucem olajšan prehod iz srednješolskega v fakultetno okolje. Je pomemben vir informacij (npr. glede priprav in prijav na izpite, pridobivanja posebnih statusov, aktualnega dogajanja na fakulteti in univerzi itd.)

in omogoča neposredno podporo študentom (spodbujanje pri opravljanju sprotnih študijskih obveznostih in udejstvovanju v obštudijskih dejavnostih). Tutorstvo izvajamo v vseh letnikih študijskega programa in se temu primerno prilagajamo glede na njihova vprašanja ter dileme. Kot tutorji odgovarjamo na maile in Facebook sporočila svojih tutorantov, jih obveščamo o pomembnih informacijah,

ki so vezane na študij, in smo vedno dostopni za kakršnekoli študijske zadeve (osebno na hodniku fakultete, na govorilni uri, na spletu). Pomembno je, da študenti vedo, da se lahko obrnejo na študenta tutorja svojega oddelka. Prav tako pa je študent tutor na svojem oddelku nekakšna »vez« med profesorji in študenti ter tako krepi njihovo medsebojno delovanje.

TUTORJI

Spoznajte tutorje FF

Posvetpedagogovozaposlovanju

Posvet pedagogov o zaposlovanju

Študenti in študentke pedagogike o svojih zaposlitvenih možnostih
Preberi več
Študentskifilozofskisimpozij2018

Študentski filozofski simpozij 2018

Dogajanje na oddelku za filozofijo
Preberi več
Komedija Hotel Babilon

Vabilo na komedijo Hotel Babilon

Tutor Nejc Lazar vabi na komedijo Hotel Babilon
Preberi več
PoizpitnazabavastutorjiFF

Poizpitna zabava treh fakultet

Preberi več
Tutorja FF postala Najtutorja 2017

Na Mednarodni dan študentov podelili priznanje Naj tutor 2017

Tutorka za geografijo in tutor za psihologijo postala Naj tutor in Naj tutorka 2017
Preberi več
2.FiloFilm

Bomži - cestni otroci v Makejevki

Preberi več
1 2 3 4 5 6 7